duminică, 31 martie 2013

Zeci de mii de vizitatori la QIFF

Muzeul de Artă Islamică din Doha a primit în acest weekend (28-31 martie) zeci de mii de vizitatori care au vrut să fie prezenţi la cea de-a patra ediţie a Qatar International Food Festival (QIFF). Pentru prima oară Qatar Tourism Authority (QTA) şi Qatar Airways au fost parteneri pentru cele patru zile ale festivalului culinar, care a prezentat o varietate de delicii culinare de 5 stele din Doha, pe lângă multe alte atracţii şi zone de entertainment pentru familii.
Desfăşurat pe peluzele parcului Muzeului de Artă Islamică din Doha, festivalul a fost unul cu intrare liberă şi cu vouchere pentru mâncare şi băutură vândute la intrare. Numai seara de deschidere a adus peste 18.000 de curioşi, QIFF ajungând unul dintre cele mai aşteptate evenimente anuale din Doha.
Printre “specialităţi” s-a numărat Dining in the Sky, cu meniuri gourmet servite la 40 de metri înălţime de la sol… sau Barbeque Donut and Tea pe mare. Cei care au dorit sfaturi culinare de la experţi au avut parte de demonstraţiile vestiţilor cheful Michelin Vineet Bhatia şi renumitul Ramzi Choueiri, cărora li s-au alăturat Valentin Krapf, David Okuda şi Colin Binmore în teatrul culinary Qatar Airways.
Zona copiilor a găzduit numeroase activităţi fizice destinate celor mici pentru a se distra şi pentru a căpăta… poftă de mâncare!
Noi, pe-aici, suntem în plin post!

Niciun comentariu: