joi, 21 martie 2013

Trei zile de artă activă în centrul Bucureştiului

Spring Art Salon, Bucharest 2013

29-31 martie
Unde: Van Gogh Grand Cafe, Tempo Hotel, Trianon Hotel, BRUNO - wine bar, Galeria Horaţiu Mălăele
Deschis: 10:00 – 18:00


Comunitatea de artă ne invită la Spring Art Salon, manifest de artă activă şi itinerantă desfăşurat în Bucureşti. Timp de trei zile, 29 - 31 martie, 30 de artişti ai comunităţii de artă expun în diferite locaţii centrale din Bucureşti.
În circuitul Spring Art Salon s-au alăturat: Van Gogh Grand Cafe, Hotel Tempo, Hotel Trianon, BRUNO – wine bar, Galeria Horaţiu Mălăele.
Creat în jurul conceptului de artă activă, Spring Art Salon se adresează atât artiştilor care au posibilitatea să interacţioneze cu un public diferit de cel al galeriilor de artă, cât şi publicului, care va întâlni arta în locurile pe care le frecventează. Pe parcursul celor trei zile vor fi expuse un numar mare de lucrări, diferite ca tehnici şi stiluri artistice. Diversitatea lucrărilor alese în cadrul expoziţiilor contribuie la revoluţionarea spaţiilor convenţionale din Bucureşti şi transformarea lor în spaţii gazdă de întâmpinare a spectacolului artistic.
Evenimentele din cadrul expoziţiilor au ca punct central de întâlnire locuri active de dialog cu publicul. Tocmai de aceea Spring Art Salon este un proiect de durată prin care comunitatea de artă îşi propune să creeze şi să transforme cât mai multe locaţii din Bucureşti în expoziţii deschise publicului larg.

Niciun comentariu: