marți, 12 martie 2013

Punctualitate austriacă!

• Peste 99.3% dintre toate zborurile Austrian din 2012 s-au desfăşurat conform planificării
• Punctualitatea la sosiri a crescut cu 1,7 % pe întreg anul


În această lume nebună-nebună în care trăim zborurile cu avionul ne dau uneori bătăi de cap. Dacă ar fi după mine, fiecare zbor ar trebui să întârzie puţin la plecare, astfel încât să îl prindă şi întârziaţii, şi să ajungă mai devreme la destinaţie, mai ales dacă am de prins o legătură. Aproape imposibil, nu? Atunci, “măcar“ să se ţină de program… cu o punctualitate germană!
Iată peste ce am dat “întâmplător“… Austrian Airlines a înregistrat statistici excelente în 2012 privind punctualitatea! Grupul a primit note de top în toate clasamentele AEA (Association of European Airlines) privind companiile aviatice, depăşind alte linii aeriene cunoscute.
Austrian Airlines este unul dintre cei mai punctuali operatori europeni de zboruri pe distanţe lungi. Punctualitatea sa la sosiri în 2012 a ajuns la 88,4 %, în creştere cu 1,7 procente faţă de 2011, şi s-a situate mult peste media europeană de 82,3 %. Rata de încredere faţă de zborurile Austrian Airlines este la fel de importantă pentru companie, cu 99,3 % dintre zboruri defăşurate conform planificării în 2012, şi aceasta cu o creştere anuală.
Aceste cifre oferă şi în continuare garanţia că pasagerii care aleg Austrian Airlines se pot aştepta la punctualitate în ceea ce priveşte sosirea lor la destinaţie. Pe mine m-au convins!

Niciun comentariu: