joi, 28 martie 2013

Comanzi inteligent şi rapid cu Oliviera


• Oliviera - prima platformă mobile pentru cei cu gusturi 
Oliviera este prima platformă mobile de food delivery din România, o aplicaţie care revoluţionează livrarea la domiciliu. Restaurante de renume din Bucureşti, lanţuri de livrare de mâncare la domiciliu cu mai bine de zece ani de experienţă, restaurante cu specific culinar tradiţional, toate îşi reunesc ofertele în cadrul aplicaţiei. Primii parteneri Oliviera sunt nume de top: Jerry's Pizza, Wu Xing, Pizzicato, El Torito, Karishma şi edulce.ro.
Descărcarea este gratuită, iar aplicaţia poate fi instalată simplu şi rapid atât pe telefoanele şi tabletele cu iOS cât şi pe cele care rulează pe Android.
Oliviera oferă cea mai simplă, comodă şi modernă modalitate de a comanda. Dintr-un singur cont poţi lansa comenzi pentru orice restaurant partener, iar adresele de livrare sunt memorate şi nu trebuie introduse de fiecare dată. În plus, utilizatorii au ocazia de a repeta orice comandă anterioară prin simpla vizualizare a istoricului. Meniurile preferate pot fi introduse la categoria Favorite care permite comanda rapidă printr-un singur click.
"În urmă cu un an am lansat prima aplicaţie de comenzi pe telefon pentru un restaurant din Bucureşti. Primul contact dintre zona de mobile şi piaţa de food delivery a fost unul pozitiv şi cu potenţial. Au urmat alte aplicaţii pentru câteva restaurante din segmente diferite, astfel că, după aproape un an, am centralizat experienţa dobândită şi serviciile oferite în prima platformă de food delivery din România. Oliviera este dezvoltată pentru piaţa autohtonă, de către o companie cu istoric şi tradiţie în produse inovatoare, răspunde specificului utilizatorului român şi are mobilitatea şi disponibilitatea necesare pentru o dezvoltare complexă", mi-a spus Florin Ionescu, coordonator Oliviera şi Busines Development Manager Ascend NetSolutions. El a adăugat că expansiunea platformei mobile va continua, iar în scurt timp vor fi disponibile ofertele altor restaurante partenere.

Aplicaţia este construită astfel încât să pună la dispoziţia utilizatorilor toate avantajele zonei mobile: vizualizarea restaurantelor în funcţie de proximitate, ordine alfabetică sau în funcţie de specific, informaţii actualizate despre disponibilitatea de livrare şi promoţiile existente, navigare rapidă, coş de produse. Confirmarea este primită instant, prin Push Notifications, când comanda intră în producţie, iar utilizatorul este informat şi despre timpul de livrare real. În plus, pentru clienţii fideli ai aplicaţiei nu mai este necesar interviul telefonic - restaurantul nu îi mai contactează pentru confirmare, ci preia automat comanda.
Pentru majoritatea restaurantelor partenere, livrarea se face exclusiv pe Bucureşti, dar există oferte active şi disponibile şi pentru Piteşti şi Ploieşti.
Oliviera se poate descărca gratuit de la următoarele link-uri:
http://www.oliviera.ro/ios - Descarcă gratuit din App Store
http://www.oliviera.ro/and - Descarcă gratuit din Google Play

Niciun comentariu: