sâmbătă, 13 aprilie 2013

Bun venit merişorului american!

Anca Rusu - ambasadorul de imagine
al merişorului American în România
O dupăamiază plăcută la mijloc de aprilie, pe malul lacului Străuleşti, unde Casa Freya Productions, în colaborare cu Cranberry Marketing Committee şi ambasada SUA, a lansat
oficial la nivel naţional merişorul american! Gazda evenimentului, ambasadorul de imagine al merişorului american în România, a fost Anca Rusu, cunoscută şi drept Prinţesa Polonic!
Povestea merişorului este strâns legată de indienii Americii de Nord, precum şi de prima colonizare, cea din 1620, când pelerinii au descins de pe vasul Mayflower pe coasta Capului Cod din New England. Lor li se datorează numele merişorului.
Merişorul, s-a constatat, este o adevărată bombă de energie. Ele nu sunt doar bogate în vitamine şi fibre, dar au şi un efect pozitiv asupra sănătăţii. Merişoarele au o acţiune anti-adezivă, care împiedică unele bacterii să se localizeze pe membranele şi pereţii celulelor. Împotriva lor, merişoarele luptă cu un conţinut foarte bogat în antioxidanţi, ce contribuie la tinereţea corpului.
”Suntem mândri că reprezentăm acest produs şi sperăm la o intrare cât mai rapidă a merişorului american pe piaţa românească”, mi-a spus Anca Pârvulescu, CEO Freya Productions şi reprezentant al Cranberry Marketing Committee în România.
Merişoarele se bucură de o diversitate impreionantă - de la dulce la fructat, trecând prin iute ca focul până la sărat, bobiţele roşii sunt versatile ca puţine altele şi sunt folosite într-o multitudine de produse şi reţete. Această versatilitate a fost pusă în valoare de specialiştii culinari printr-o varietate de preparate care m-au încântat de-a dreptul. Dar clătitele au fost cele care mi-au rămas la suflet!

Niciun comentariu: