miercuri, 27 august 2014

AJUTĂ Athénée Palace la aniversare!!!

Emblematicul Athénée Palace Hilton Bucureşti sărbătoreşte trecerea unui secol de existenţă în locaţia sa selectă din centrul Capitalei. Printre acţiunile gândite pentru acest an, se numără şi o expoziţie de fotografii şi obiecte de epocă, care doreşte să reaprindă nostalgia şi să rememoreze parcursul fulminant de la înfiinţarea hotelului şi până în prezent.
Expoziţia cu fotografii şi obiecte de epocă organizată pentru a celebra cei 100 de ani de existenţă, este o premieră pentru hotel, obiectele urmând a fi atent selecţionate, tocmai pentru a readuce în lumina reflectoarelor istoria glorioasă a Athénée Palace şi parfumul anilor de altădată.
Astfel, organizatorii solicită tuturor celor care se află în posesia unor fotografii, vederi, cărţi poştale sau invitaţii de epocă imortalizând momente unice la Athénée Palace, precum nunta bunicilor sau o după-amiază petrecută în intimitatea hotelului, să le trimită la adresa hotelului (Str. Episcopiei, nr. 1-3, sector 1, Bucureşti - 010292) sau să le ducă personal la recepţia hotelului. Personal, cred că merită să sprijiniţi această acţiune!
Expoziţia va avea loc în lobby-ul hotelului, în perioada octombrie-decembrie 2014. Pentru detalii şi informaţii suplimentare puteţi lua legătura cu departamentul de Marketing & PR al hotelului, la numărul de telefon +4021.303.3777.
Aflat sub umbrela Hilton Wordlwide începând cu 1997, iconicul Athénée Palace, construit în 1914 după planurile arhitectului francez Teophile Bradeau, a răspândit treptat cultura ospitalităţii în România, devenind destinaţia perfectă atât pentru turiştii străini, cât şi pentru români deopotrivă. Victimă a bombardamentelor din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, gazdă a elitei Capitalei interbelice şi martor al unor evenimente de o rezonanţă istorică deosebită, Athénée Palace şi-a câştigat iniţial admiraţia prin stilului său arhitectural special, urmând să fie cunoscut la nivel internaţional pentru îmbinarea unui larg spectru de facilităţi cu servicii de înaltă calitate.
"Ne bucură nespus să continuăm tradiţia ospitalităţii şi să celebrăm acest moment semnificativ în istoria Athénée Palace Hilton”, mi-a spus Jan Thomsen, director general Athénée Palace Hilton. "Însă, pe lângă trecutul minunat, această aniversare marchează în egală măsură viitorul Athénée Palace Hilton."
Pe care toţi, dacă iubim Bucureştiul, îl dorim măreţ! Nu?!!

Niciun comentariu: