luni, 17 februarie 2014

GM nou la Novotel Bucarest City Centre


Pe 6 februarie, am fost printre invitaţii lui Luc Gesvret, Country Manager ACCOR pentru Republica Cehă şi România, care a dorit să-i fim alături la cocktailul de bun venit oferit cu ocazia instalării noului Manager General al Novotel Bucarest City Centre, Christophe Chamboncel.
Lucrând în Accor Group din 2002, Christophe Chamboncel a urcat treptele industriei ospitalităţii trecând prin Paris, Conakry, Port Harcourt şi apoi, înainte de Bucureşti, pe la Mercure Lome Sarakawa, succesiv ca First Maitre d' Hotel, responsabil cu restaurantele, Director de restaurante şi în final atingând poziţia de Manager General al hotelului.
In august 2007, Christophe a ajuns în prima poziţie managerială, la Novotel Port Harcourt (Nigeria), într-un context economic şi de securitate relativ complicat.
In noiembrie 2010, Christophe s-a mutat la hotelul Mercure Sarakawa din Lome (Togo), hotelul reprezentativ al Accor Group în zonă, cu 206 camere şi bungalouri desfăşurate pe o suprafaţă de 24 de hectare – un parc cuprinzând peste 250 de specii de plante şi flori tropicale, un bazin de înot olimpic, 2 terenuri de tenis, zonă de călărie, zonă pentru golferi... Hotel era cel mai important din punct de vedere al veniturilor aduse grupului în 2011 şi a rămas până azi în Top 3.
Christophe are o diplomă în tehnologie (BTech) la Institut Vatel Nîmes (în 1995), calificările sale în managementul hotelier obţinându-le în programe succesive la prestigioasa Academie Accor France (2002 – 2013).


Numit ca Manager General al Novotel Bucarest City Centre în ianuarie 2014, Christophe Chamboncel este deja în a doua sa lună în capitala României! 


Îi urăm succes şi o şedere cât mai lungă, aşa după cum i-au urat în seara de 6 februarie Philippe Gustin, ambasadorul Franţei la Bucureşti, Luc Gesvret, Country Manager ACCOR pentru Republica Cehă şi România, precum numeroşii invitaţi din industria hotelieră şi turistică a României prezenţi la eveniment!

Niciun comentariu: