joi, 7 noiembrie 2013

Schimbare la vârf în Athénée Palace Hilton

După ce a stat trei ani în Bucureşti şi a menţinut hotelul Athénée Palace Hilton la cote înalte, ba chiar l-a „crescut”, scoţându-l din criză, Linda Griffin porneşte spre alte zări! De fapt tot în Europa, în Marea Britanie, unde va avea funcţia de director general al hotelului Hilton Kensington Londra. Îi urez succes şi sper să revină prin Bucureşti cu plăcere!
În locul Lindei Griffin Hilton Worldwide l-a desemnat pe Jan Thomsen la conducerea hotelului Athénée Palace Hilton din Bucureşti, care a şi preluat funcţia, începând cu 1 noiembrie. Am aflat că Jan Thomsen are o experienţă de peste 27 de ani in industria hotelieră. La Bucureşti vine din poziţia de director general în Ungaria pentru hotelul Hilton WestEnd, localizat în Budapesta. A debutat ca director general al unui hotel în Danemarca, în cadrul Scandic Hotels, un brand ce a intrat ulterior în portofoliul Hilton Worldwide. După ce a condus numeroase hoteluri din Copenhaga, Jan şi-a perfecţionat calităţile de lider într-o funcţie regională, având în subordine operaţiunile a 12 proprietăţi din Germania.
Athénée Palace Hilton este nu numai o locaţie de suflet a bucureştenilor, dar şi un hotel emblematic, iar experienţa şi pasiunea lui Thomsen vor continua să asigure performanţa echipei hotelului la cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte serviciile hoteliere. El nu a ezitat să declare, imediat după sosire, că s-a îndrăgostit de Europa de Est şi că este extrem de încântat de preluarea funcţiei de director general în prestigiosul Athénée Palace Hilton Bucureşti.
Referitor la studiile sale, Jan a fost dintotdeauna atras de industria ospitalităţii, începându-şi studiile în cadrul unei renumite şcoli de management hotelier din Danemarca, apoi la Şcoala de Business IMD din Elveţia şi absolvind în final cursurile Universităţii Cornell, din SUA. Pe lângă domeniul hotelier, Jan este pasionat de canotaj, pe care-l practica în Danemarca, şi pe care îl poate relua acum pe lacul Herăstrău!
Bun venit în Bucureşti!

Niciun comentariu: