marți, 16 iulie 2013

Hard Rock-ul zguduie Bucureştiul!

După noua ediţie a B’estfest Summer Camp, desfăşurată în weekendul 5-7 iulie, în Tunari, finele lunii aduce un alt festival de tradiţie - Rock the City, care va zgudui Bucureştiul, alături de concertele celebrilor Iron Maiden şi Sting.
Anul acesta, Iron Maiden revine la Bucureşti cu un concert în cadrul turneului “Maiden England”, care marchează al treilea capitol din istoria trupei, o călătorie care a început în 2004, cu DVD-ul “The Early Days”, şi a continuat în 2005, cu turneul “Early Days”. Biletele pentru concertul pe care legendara trupa îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 24 iulie, având ca invitaţi formaţiile Anthrax şi Voodoo Six, au preţuri între 170,40 de lei şi 255,60 lei şi sunt disponibile prin reţeaua Eventim - în magazinele Orange, Vodafone şi Domo, în librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.
Festivalul Rock the City, aflat la cea de-a cincea ediţie, se va desfăşura pe 27 şi 28 iulie, în complexul Romexpo din Capitală. Numele confirmate sunt Rammstein, Bullet for My Valentine, Trivium, Enslaved şi Spineshank.
Dacă trupele cap de afiş ale festivalului, Rammstein şi Bullet for My Valentine, nu mai necesită prezentări fiind aşteptate cu nerăbdare de fani, alte trei dintre cele mai apreciate trupe metal ale momentului, vor susţine recitaluri în premieră la Bucureşti - Trivium, Enslaved şi Spineshank vin la Rock The City 2013.
Trivium, formaţie originară din Florida, SUA, este apreciată în mod special pentru faptul că reuşeşte să imprime melodicitate unor riff-uri de heavy metal puternic, lucru pe care nu multe formaţii metal din zilele noastre mai reuşesc să îl facă. Trupa a fost înfiinţată în anul 2000 în oraşul Orlando, iar după numai şase ani de activitate, a fost invitată să cânte pe aceeaşi scenă
cu Metallica şi Korn.
O altă formaţie care ne va încânta la festivalul bucureştean este Enslaved, o trupă de progressive black metal din Norvegia. Formată în 1991, trupa are 12 albume la activ, cel mai recent dintre
acestea fiind lansat chiar anul trecut.
Nu în ultimul rând, la Rock The City 2013 vine Spineshank, o trupă americană de nu metal, care a vândut peste o jumătate de milion de albume şi a fost nominalizată la Premiile Grammy.
Preţurile biletelor, valabile pentru cele două zile de festival, sunt 143,78 de lei (Normal Circle), 159,75 lei (Silver Circle), 213 lei (Golden Circle) şi 479,25 de lei (VIP). Biletele pentru Rock The City 2013 se distribuie exclusiv prin Reţeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe eventim.ro.
Cântăreţul britanic Sting revine şi el în România, după show-urile susţinute în 2006, 2009 şi 2011, acum în cadrul turneului său “Back To Bass”, concertul fiind programat tot la complexul Romexpo, pe 31 iulie.
Biletele, cu preţuri cuprinse între 140,84 lei şi 479,25 lei, se găsesc la vânzare în reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, precum si online, pe eventim.ro.

Concerte - PROGRAM

24 iulie
Iron Maiden


(invitaţi Anthrax şi Voodoo Six)

- Piaţa Constituţiei

27-28 iulie
Rock the City


(Rammstein & Friends )

- complexul Romexpo

31 iulie
Sting

(în deschidere
Mike and the
Mechanics
şi James Walsh)

- complexul Romexpo

Niciun comentariu: